Inici > El Projecte

El Projecte


Segur que un estranger que porta anys vivint a Berga coneix millor la ciutat que un català nascut a Barcelona que no hi hagi estat mai. Per què no aprofitar-ho i fer-ne una experiència d'integració?

13 ciutats catalanes, 13 immigrants que ens fan de guies per la seva ciutat d'acollida, 13 reportatges que ens demostren com els catalans d'origen estranger ens poden ensenyar als catalans de tota la vida coses sobre el nostre propi país. Aquesta és l’essència d'IMMIGUIANTS, una visió innovadora del fenomen de la immigració.

Lleida, Granollers, Vilanova i la Geltrú, Mataró, Vic, Torroella de Montgrí, Terrassa, Reus, Girona, Badalona, Vilafranca del Penedès, El Vendrell i Berga són les ciutats que ens ensenyen catalans d'origen peruà, marroquí, uruguaià, nord-americà, nicaragüenc, senegalès, romanès, xinès, alemany, colombià i indi... Ells són els nostres IMMIGUIANTS.

El projecte

 

Cerca avançada

Capítols

Capítol 26

TARRAGONA. Francisco Javier Alvear (Xile)

Fa només 3 anys que en Francisco Javier es va instal·lar a Tarragona, on està escrivint la seva tesi doctoral. Nascut a Xile, es va sentir fascinat des del primer dia per la riquesa del patrimoni històric i cultural de Tarragona. El nostre IMMIGUIANT ens acompanya en un...


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl